AURALiC G2.2 og G3-serien 

AURALiC har ligget i forkant i “musikkstreamer-verdenen” siden de debuterte med ARIES i 2014, den første digitale streaming-bridgen på markedet! 

ARIES G2.2, VEGA G2.2, ARIES G3 og VEGA G3 representerer et generasjonsskifte av teknologiplattformen til AURALiC, nemlig Tesla G3 Streaming Platform. 

De bevarer det elegante og klassiske designet av G-Serien med UnityChassis II. UnityChassis II er en dobbel kabinettkonstruksjon hvor ytterdelen er laget i høykvalitets aluminium og innerkabinettet (sub-chassiset) er gjort i ren kobber. Kabinettet har en solid base i bunn som kobler av med et kalibrert flerpunkts fjæringssystem.

De nye produktene er bygget på AURALiCs nye Tesla G3 Streaming Platform som har en 64-bits arkitektur i bunn. Dette gjør det mulig å oppnå opp til åtte ganger så høy prosesseringskraft, sammenliknet med den forrige generasjonen. Minnet er også økt til 4 GB og “Direct Memory Access Technology” (DMA) har blitt integrert. Dette er konstruert på en slik måte at alle lydrelaterte kretser kobles direkte til systemminnet, noe som reduserer latency og jitter med 90% sammenlignet med forgjengeren.

Et annet betydelig steg videre for selskapet, er at G2.2 og G3-produktene har blitt utviklet i USA og både ARIES G3 og VEGA G3 vil bli produsert for hånd på AURALiCs nye fabrikk i Oregon.  

AURALiC er også stolte av å meddele et fremtidig samarbeid med Dirac. Dette partnerskapet vil gjøre det mulig for AURALiC å integrere Diracs avanserte teknologi, som vil bidra til å sikre at produktene forblir i forkant av innovasjon og leverer den høyeste kvaliteten med tanke på både lyd og grensesnitt.

AURALiC G2.2-serien

AURALiC G2.2-serien er en optimalisert utgave av den originale G2-serien og består av 2 produkter. Streaming bridgen ARIES G2.2 og DACen VEGA G2.2

AURALiC G3-serien

AURALiCs G3-serien er top-of-the-line produktene til AURALiC. Serien består av 2 produkter, ARIES G3 og VEGA G3 og bygges på AURALiCs fabrikk i Oregon, USA. 

Handlekurv
Duet Audio AS
Skroll til toppen