Kerr Acoustics

Det skjer mange ting i britisk hifi for tiden, og noe som virkelig har fått oss til å sperre opp øynene, er den til nå ukjente høyttalerprodusenten Kerr Acoustic, med gründer Jes Kerr i spissen. Kerr begynte plutselig å vinne masse gruppetester i engelsk fagpresse. En ny engelsk utfordrer, lokalisert i Cambridge måtte vi rett og slett bare sjekke ut!

Jes Kerr har bakgrunn som sessionmusiker og studiotekniker, og er utdannet i musikkteknologi på Anglia Ruskin University. Som trommis med et livslangt forhold til musikk dro også interessen seg tidlig mot de tekniske aspektene ved avspilling av musikk. Jes jobbet ikke bare i studio, men han restaurerte også et utall forskjellige høyttaleredesign på vegne av seg selv og andre som jobbet med pro-audio i England. Etterhvert begynte Jes å eksperimentere med egne konstruksjoner og endte raskt opp med å et dypdykk i transmisjonslinjeprinsippet.
Med dette som utgangspunkt og god hjelp av sin far Steve på trearbeidet i kabinettene, kunne de stolt presentere den første utgaven av den prisbelønnede stativmodellen K300 tilbake i 2017. Og for en reise det har vært på disse få årene!

Viser alle 6 resultater

Handlekurv
Duet Audio AS
Skroll til toppen